Wednesday, April 6, 2011

Birthday 2011

Dah lama saya tak update blog ksygn ni. Idea nk menulis tu ada..but lack of energy. Nak taip pun tak larat...ish2..kronik dah ni kan. Tahap kesihatan berada di paras yg tak memuaskan..but not infected with a chronic disease...just a normal one..This week baru ada improvement sket even kdg2  terasa diri melayang2 di udara. 

Actually last Saturday was my 28th birthday..already 28???Unbelievable...nak tak nak kena pcya gak kan. Dgn keadaan diri yg lemah longlai saya tak dpt celebrate pun my birthday. My beloved hubby  plak awal2 pg lagi dah kuar pegi BU..ada Birmingham Game and he was one of the football players. Whatever it is...I received my birthday present from him 4 days earlier. Hadiahnya???Biarla rahsia.... 

In the evening we attended Majlis Ilmu as usual..kat umah Kak Yan..kami pegi ambik Diana n Faizal dlu. Tak sangka plak diorg beli birthday cake for me...at last ada gak cake for my birthday. Before this mmg ada terfikir nk beli kek tp takde usaha pun nak cari kek tu..huhu...Sedap kek tu...sume org suka..Special thanks to Diana n Faizal!!!!

That’s all about my birthday celebration for this year...just a simple one. May this year be my best ever:)

No comments:

Post a Comment