Sunday, October 10, 2010

10.10.10

Wah...cantiknya tarikh hari ni. For me, it is not just a beautiful date, but there is a story behind it..which has given me a very wonderful life...full of happiness. Alkisahnya bermula mcm ni.......

Tanggal 10.10.09, pagi jumaat...I received a message from someone unexpectedly....Maizul-Azlan. He introduced himself and asking if we can be friends. Saya pun lyn jelah sbb saya tau sape dia (anak sdara jiran saya di tganu...mak sdara dia yg bg phone no saya kat dia sbnrnya:p). Kalu tak, maafla ye..saya takkan bls. Saya pun dah tak ingt ape lg yg disembangkn dlm message tu. Pada mlm tu plak dia call saya. Starting from that day, kitorg slalu message2. Tp honestly, saya agak jual mahal sbb blum knl btul2 and tak prnh tgk lg mcm mane orgnya...tak blehla lyn lbh2 sgt. 

Hari ni genap setahun pkenalan saya dgn dia dan dia telah pun bgelar tunang saya. Sumenya mcm sebuah mimpi. Kitorg btunang lps 2 bln knl. Insyaallah pd 10.10.11 kitorg dah pun bgelar suami isteri. Bile diingatkn blk, saya tsenyum sndiri. Alhamdulillah Allah buka pintu ht saya utk menerima khdiran sorg lelaki yg bhati mulia. Smoga saya akn bhgia di sampingnya utk slamanya..Amiinnn....

1 comment: