Thursday, October 7, 2010

I am back...

Dah sbln saya tak update blog ni...rindu rasanya. Bkn tak ingat nak update, tp laptop saya ada problem. Tak boleh masukn new post..nak insert image pun tak bleh. Rupanya2 laptop saya ni dah jadi tmpt pembiakan virus. Beribu2 virus ada dlm ni. Dah dihantar utk reformat and skrg ni laptop saya dah sht..alhamdulillah...

Lps ni saya boleh update blog mcm biasa...sukanya..byk benda nak cite ni.. Saya akan post gak cite2 yg dah jadi sejarah but still valid lagi:))


No comments:

Post a Comment