Tuesday, May 24, 2011

Hati ini sayu...

Sudah mjadi rutin harian masa lunch hour everyday saya akan buka utusan online. Nak tau gak pkembangan semasa kat Malaysia. 2/3 hari ni byk kisah ttg tanah runtuh di Hulu Langat yg melibatkan Rumah Anak Yatim Al Taqwa. Everytime baca kisah2 ttg anak2 yg terkorban membuatkn ht saya sayu je. Slalunya bila blaku tanah runtuh takdelah rasa tersentuh smpai mcm ni skali. Maybe this time melibatkn kanak2 yg some of them adalah anak yatim...sbb tu hmpir2 nk menitiskan air mata especially bile tgk wajah2 kat bwh ni. Allah lebih menyayangi mereka. Sama2 kita sedekahkan Al Fatihah..smoga rohnya dicucuri rahmat.


No comments:

Post a Comment